Køkkenchef Anbefaler PDF Udskriv Email

 

 

Nr. 70. MENU 1

 

Forret

Tomatsalat med tzatziki

Hovedret

Arni fournou

Ovnstegt lam med hvidløgssauce, dagens garniture og kartofler.

Dessert

Is


Pr. Person kr. 199,00

Nr. 71. MENU 2

 

Forret

Kalamares med tzatziki

Hovedret

Brizola

Grillet kalvefilet med rødvinssauce, dagens garniture og kartofler.

Dessert

Sokolatina
Hjemmelavet chokoladekage

 

Pr. Person kr. 229,00

Nr. 72. MENU 3 - PIKILIA

 

Forret

Salat, tzatziki og dolmades.

Hovedret

Pikilia

Souvlaki, bifteki, kyllingebryst, lammekotelet, ris og kartofler.

Dessert

Baklava eller or Frapé

 

Min. 2 personer - Pris pr person kr. 229,00

 

 

Senest opdateret: Torsdag, 26. september 2013 21:21
 
porno video <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.hitvideoizle.com/?fp=VpVAJQPK9aufzpYGIK2Gqd9heQZGA1jj843Veyewf8cNYGo2upJ4E1eDBw%2FSTEwffzkbJd37K%2FryLGCVUuxsew%3D%3D&prvtof=DH4LqxZanqU9oo9C01VcqdvF73yNuxFiOPzJA8%2FWn7k%3D&poru=dTFswqx1U1qel%2BXH9O2xX94XmcE85FMOMNKvTYtWy%2BPZpljaXuAXx95YCXtSJj%2Ff2EVuykxK9%2BzIiEsMaB4YVA%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>