Køkkenchef Anbefaler PDF Udskriv Email

 

 

Nr. 70. MENU 1

 

Forret

Tomatsalat med tzatziki

Hovedret

Arni fournou

Ovnstegt lam med hvidløgssauce, dagens garniture og kartofler.

Dessert

Is


Pr. Person kr. 199,00

Nr. 71. MENU 2

 

Forret

Kalamares med tzatziki

Hovedret

Brizola

Grillet kalvefilet med rødvinssauce, dagens garniture og kartofler.

Dessert

Sokolatina
Hjemmelavet chokoladekage

 

Pr. Person kr. 229,00

Nr. 72. MENU 3 - PIKILIA

 

Forret

Salat, tzatziki og dolmades.

Hovedret

Pikilia

Souvlaki, bifteki, kyllingebryst, lammekotelet, ris og kartofler.

Dessert

Baklava eller or Frapé

 

Min. 2 personer - Pris pr person kr. 229,00

 

 

Senest opdateret: Torsdag, 26. september 2013 21:21
 
porno video <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww17.hitvideoizle.com/?fp=G5Usk6aXdqVAOCTjrTj3u%2BSVi%2FTE25oIHLv%2FOHOR4Zh4P1RicMq0W7%2FtUdzRdVJFE%2BfuDNaajhu5hO5N3GKZsA%3D%3D&prvtof=RO4UOAb8ooBvpnZ4ynh7EsthaQpgzJrzv9DLjUFSHGk%3D&poru=2QAE%2FBx4e7GxrY%2BxAN8YDH8CWiB6VLwC301MprWWQMq9S1gPZMU51bC7fKEKeY4LZ0Odcd8t%2BtugLc3Lu3PmrQ%3D%3D&">Click here to proceed</a>. </body>